War Child page theme header image

Geef kinderen een veilige plek

War Child biedt kinderen een veilige plek. Fysiek, maar ook in hun hoofd. Op onze veilige plekken leren kinderen door creatieve spellen en oefeningen omgaan met hun woede of stress. Waar ze hun angsten verwerken, kunnen spelen en leren. Zo zorgen we ervoor dat kinderen zich weer veilig voelen - en niet langer in hun grootste nachtmerrie leven. 


Voor kinderen in Gaza, Oekraïne of Soedan is iedere dag opnieuw een harde confrontatie met de werkelijkheid. Samen zorgen we ervoor dat ook zij ‘s ochtends kunnen opstaan zoals kinderen hóren op te staan: zorgeloos en met zin in de nieuwe dag. 

Jouw steun is nu nodig. Help jij mee?

Op onze veilige plek in Oekraïne leert de zevenjarige Dmitry zijn angsten verwerken. Hij is één van de ruim 230 miljoen kinderen die opgroeien met oorlog en geweld. Angst kan hen een leven lang achtervolgen. Hier moeten we nú wat aan doen!


Vóór het einde van het jaar willen wij minstens 9.500 extra kinderen zoals Dmitry helpen. Het is nu harder nodig dan ooit! Doe mee en geef kinderen in oorlog een veilige plek.JOUW STEUN IS ONMISBAAR

GEDONEERD

Voor € 912.000 kunnen we 9.500 kinderen een veilige plek bieden.

Hier hebben wij jouw hulp bij nodig. Doneer dus vandaag nog. Want elk kind verdient een veilige plek.