War Child page theme header image

Voorkom de naschok

De hele wereld is in shock door de verwoestende aardbeving in Syrië en Turkije. En het dodenaantal blijft hard stijgen. Duizenden kinderen zijn alles kwijtgeraakt. Er wordt met man en macht hulp geboden, maar we moeten ook oog hebben voor de lange termijn. Wij bieden kinderen in Syrië psychosociale noodhulp zodat ze deze ramp kunnen verwerken. 

Steun kinderen uit Syrië

In Syrië zijn kinderen al jaren het slachtoffer van een verwoestende oorlog en daar komt nu deze ramp nog eens bovenop. Huizen en infrastructuur zijn volledig ingestort, en de wanhoop overheerst. Dankzij onze expertise en ons netwerk van lokale partners kunnen we nu snel in actie komen. Onze focus ligt op dit moment bij het hulp bieden aan de kinderen die in deze regio wonen.

Onze noodhulp

Onze prioriteit is om zo snel mogelijk bescherming te bieden aan kinderen en hun families die nu ontheemd zijn geraakt. Zij krijgen psychosociale noodhulp en eten, kleding of dekens. Bovendien zorgen wij voor veilige plekken waar de kinderen op adem kunnen komen. Deze ramp komt bovenop de uitdagende omstandigheden waar deze kinderen in oorlog al in opgroeien. En kan mogelijk in een later stadium nog voor meer mentale problemen zorgen. Dat moeten we voorkomen! Help jij mee?


War Child donate page image

HELP SYRISCHE KINDEREN NU

Syrische kinderen hebben onze hulp nu hard nodig. Alle donaties worden direct ingezet voor noodhulp aan kinderen in Syrië en de omliggende regio's waar War Child aanwezig is.