War Child page theme header image

Doneer met jouw bedrijf

Het aantal kinderen dat opgroeit in oorlog is ongekend hoog. Wat ze meemaken is vaak te gruwelijk om te bevatten. Direct in actie komen is dus heel belangrijk.

Help ons dit jaar nóg meer kinderen te steunen

Door psychosociale steun, bescherming en onderwijs te combineren, kun je onzichtbare littekens van oorlog helen. En we hebben geen tijd te verliezen, want de oorlog raast door in de hoofden van miljoenen kinderen. Zij verdienen de allerbeste steun. Daarom grijpen wij deze uitdagende tijd aan om een aantal van onze wetenschappelijk bewezen hulpprogramma’s uit te breiden. Met onze internationale partners proberen we nóg meer kinderen te bereiken. Dit kunnen wij niet zonder jouw steun. Dus doe ook mee en doneer!

Samen voor kinderen in oorlog

War Child werkt samen met partners en organisaties die bijdragen aan en geloven in onze missie. Als rechtsgeldig vertegenwoordiger van jouw bedrijf ga je akkoord met de Responsible Fundraising & Collaboration Policy van War Child.


War Child donate page image

JOUW STEUN IS ONMISBAAR

Laat oorlog geen generaties duren. Wij helpen kinderen met het verwerken van hun traumatische ervaringen. Hier hebben wij jouw hulp bij nodig. Doneer daarom vandaag nog met jouw bedrijf.