War Child page theme header image

Doneer met jouw bedrijf

Met jouw onderneming geld doneren aan War Child betekent kinderen in oorlog steunen. Met jouw donatie draag je bij aan onze missie: de veerkracht van kinderen in oorlog versterken door psychosociale zorgbescherming en onderwijs. We zoeken altijd naar nieuwe, betere manieren om kinderen te steunen en testen onze programma's voortdurend. Onze expertise delen wij met iedereen die helpen wil.

Kinderlevens op z'n kop

De gevolgen van de coronapandemie zijn nog overal voelbaar - maar het virus sloeg het hardst toe in veel gebieden waar wij werken. Door corona staat het leven van kinderen in conflictgebieden wéér op z'n kop. Opnieuw spoken angst, onzekerheid en stress door hun hoofd. Wij zetten alles op alles om zo snel en goed mogelijk in te spelen op de veranderende situatie wereldwijd, zodat wij kinderen hoe dan ook kunnen blijven ondersteunen.

Geef met jouw bedrijf aan kinderen in oorlog

Op dit moment groeien 160 miljoen kinderen op in conflictgebieden. Dat zijn ruim zes miljoen klaslokalen vol kinderen die weinig anders kennen dan gemis, geweld en gevaar. Velen van hen kampen met psychologische en sociale problemen. Conflicten en de gevolgen hiervan voor kinderen worden steeds ernstiger én complexer. Daarom bundelen wij onze krachten en delen wij onze kennis en ervaring met andere (inter)nationale organisaties. Samen bereiken we meer.

Bedrijfsdonatie met belastingvoordeel

Door van jouw donatie een periodieke schenking te maken, kun je de donatie verhogen zonder dat het je extra geld kost. Je periodieke donatie aan War Child is namelijk aftrekbaar van de belasting.

Samen hopen we nog meer kinderen in oorlogsgebieden de steun te geven die zij nodig hebben. Kunnen wij op de hulp van jouw bedrijf rekenen?

War Child donate page image

EEN KIND HOORT NIET THUIS IN OORLOG. NOOIT.

Samen kunnen we veel meer kinderen controle over hun toekomst geven dan alleen. Zo doorbreken we de spiraal van geweld. Met jouw donatie helpen wij kinderen hun kracht terugvinden. Doe jij mee met jouw bedrijf?