War Child page theme header image

Doneer met jouw bedrijf

Begin 2023 is het aantal kinderen dat opgroeit in oorlog ongekend hoog. Wat ze meemaken is vaak te gruwelijk om te bevatten. Direct in actie komen is dus heel belangrijk.

Jouw steun is nu nodig. Help jij mee?

Door psychosociale steun, bescherming en onderwijs te combineren, kun je onzichtbare littekens van oorlog helen. En we hebben geen tijd om te verliezen, want de oorlog raast door in de hoofden van miljoenen kinderen. Zij verdienen de allerbeste steun. Daarom grijpen wij deze uitdagende tijd aan om een aantal van onze wetenschappelijk bewezen hulpprogramma's uit te breiden. Met onze internationale partners proberen we nóg meer kinderen te bereiken. Dit kunnen we niet zonder jouw steun. Dus doe ook mee en doneer met jouw bedrijf!

Doneren met belastingvoordeel

Door van jouw donatie een periodieke schenking te maken, kun je jouw donatie verhogen zonder dat het je extra geld kost. Je periodieke donatie aan War Child is namelijk aftrekbaar van de belasting. Samen hopen we nog meer kinderen de steun te geven die zij nodig hebben. Kunnen wij op jouw hulp rekenen?


War Child donate page image

HAAL DE OORLOG UIT EEN KIND

Kinderen kunnen de verschrikkingen van oorlog te boven komen. Maar hier hebben we extra hulp bij nodig. Doneer daarom vandaag nog met jouw bedrijf. Want alleen samen halen we de oorlog uit een kind.