War Child page theme header image

Doneren aan War Child

Geld doneren betekent kinderen in oorlog steunen. Met jouw donatie draag je bij aan onze missie: de veerkracht van kinderen in oorlog versterken door psychosociale zorgbescherming en onderwijs. We zoeken altijd naar nieuwe, betere manieren om kinderen te steunen en testen onze programma's voortdurend. Onze expertise delen wij met iedereen die helpen wil.

Steun kinderen zoals Adit (12) uit Zuid-Soedan

"Door de oorlog moesten we alles achterlaten,” vertelt Adit vanuit het vluchtelingenkamp waar ze maar moeilijk kan aarden. “De andere kinderen noemen mij 'one-leg'. Ik voel me erg alleen.” Door mee te doen met onze activiteiten vindt Adit haar innerlijke kracht weer terug en kan ze haar nare ervaringen in de oorlog beter verwerken. En dát is precies het uitgangspunt van onze psychosociale interventie, TeamUp. Met gestructureerde sport-, spel-, en bewegingsactiviteiten helpen wij kinderen zoals Adit omgaan met hun emoties en weer om zichzelf en anderen te kunnen vertrouwen.

Doneren met belastingvoordeel

Door van jouw donatie een periodieke schenking te maken, kun je jouw donatie verhogen zonder dat het je extra geld kost. Je periodieke donatie aan War Child is namelijaftrekbaar van de belastingSamen hopen we nog meer kinderen zoals Adit de steun te geven die zij nodig hebben. Kunnen wij op jouw hulp rekenen?

ZET OORLOG BUITEN SPEL

Samen kunnen we kinderen in oorlog helpen hun kracht terug te vinden. Kinderen zoals Adit uit Zuid-Soedan. Doe jij mee?