War Child page theme header image

Doneren aan War Child

Geld doneren betekent kinderen in oorlog steunen. Met jouw donatie draag je bij aan onze missie: de veerkracht van kinderen in oorlog versterken door psychosociale zorgbescherming en onderwijs. We zoeken altijd naar nieuwe, betere manieren om kinderen te steunen en testen onze programma's voortdurend. Onze expertise delen wij met iedereen die helpen wil.

Steun kinderen zoals Alex (7) uit Oekraïne

"We worden aangevallen door iemand,” zegt Alex. “Door die president… ik ben zijn naam vergeten. Het lijkt erop dat ze ons land hebben veroverd, want ze vernietigen alles. Maar we zullen terugkomen.” Samen met zijn moeder en zus ontsnapte Alex aan het oorlogsgeweld in Oekraïne. Hij is nu één van de bijna 200 miljoen kinderen die opgroeien met oorlogsgeweld.

Geef kinderen in oorlog houvast

Met psychologische eerste hulp, sport- en spelactiviteiten helpen onze mobiele teams kinderen zoals Alex uit Oekraïne omgaan met hun emoties en met het verwerken van heftige oorlogservaringen. Ook geven wij praktische informatie en steun aan ouders en verzorgers op de vlucht.

Doneren met belastingvoordeel

Door van jouw donatie een periodieke schenking te maken, kun je jouw donatie verhogen zonder dat het je extra geld kost. Je periodieke donatie aan War Child is namelijaftrekbaar van de belasting.

Samen hopen we nog meer kinderen zoals Alex de steun te geven die zij nodig hebben. Kunnen wij op jouw hulp rekenen?


War Child donate page image

EEN KIND HOORT NIET THUIS IN OORLOG. NOOIT.

Samen kunnen we kinderen in oorlog helpen hun kracht terug te vinden. Kinderen zoals Alex uit Oekraïne. Doe jij mee?